Mesyuarat Bersama Timbalan Ketua Pengarah Pendidikan Tinggi (Penyelidikan & Antarabangsa) Dan Penyelidik Muda UPM. | PEJABAT TIMBALAN NAIB CANSELOR (PENYELIDIKAN & INOVASI)
» BERITA » Mesyuarat bersama Timbalan Ketua Pengarah Pendidikan Tinggi (Penyelidikan & Antarabangsa) dan Penyelidik Muda UPM.

SERDANG, 9 Dis -Mesyuarat bersama  Prof Dr. Mohd Cairul Iqbal Timbalan Ketua Pengarah Pendidikan Tinggi (Penyelidikan & Antarabangsa), Jabatan Pengajian Tinggi telah diadakan di Dewan Senat, UPM. Mesyuarat ini telah disertai oleh Prof. Dr. Zulkifli Idrus, Timbalan Naib Canselor (Penyelidikan dan Inovasi) , Pengarah Pusat Pengurusan Penyelidikan Prof. Dr. Mohammad Hamiruce Marhaban dan Penyelidik Muda UPM.

Pertemuan bersama penyelidik muda UPM adalah bertujuan untuk menyampaikan amanat, halatuju dan perancangan strategik KPM dalam bidang fokus penyelidikan dan inovasi serta menyuntik semangat para penyelidik muda UPM. Seramai 60 orang penyelidik muda dari fakulti-fakulti UPM terlibat.

Foto oleh Saleha Haron

Tarikh Input: 27/12/2019 | Kemaskini: 14/01/2020 | mohdnadzri